Tuesday, October 13, 2009

Selamat Hari Raya 2009





Salam,

Ini gambar saya dan keluarga semasa menyambut Hari Raya Aidil Fitri 2009. Doakan semoga jodoh saya suami isteri berkekalan selamanya hingga ke akhir hayat. Semoga kami sekeluarga mendapat kesejahteraan, murahkanlah rezeki kami sekeluarga, kesihatan yang terbaik dan bahagia selamanya. Amin Ya Rabbal Alamin.. InsyaAllah...




Saturday, October 10, 2009

Gambar terbaru - 10hb oktober 2009








layanzzzzzz
Salam,

Ini gambar wed anak member opis aku....Shafinas ngan Akram kat Rapat Setia..

Friday, October 9, 2009

Aku dan mama


Yang ni plak gambar aku ngan mama...(org yg membesarkan dan menjaga anak aku dengan baik)... ini masa aku n family together with pak n mak mertua ke Melaka Bandaraya Bersejarah.... tak silap di Zoo Melaka...enjoyssss kata Ella

Anak Ketiga


Salam,

Mamat ni plak mmg bijak dan ensem...Belajar rajin2 ye Achik....Nanti besar boleh belikan abah keta besar....idak pun belikan abah camera Canon yang paling mahal masa tu...he he he

Anak Pertama


Yang ni plak anak pertama aku, Along...baru je lepas habis UPSR (2009). Doa abah agar along berjaya mendapat 5 A. InsyaAllah... Belajar rajin2...

Jamiatul Afiqah

InsyalAllah. Amin Yarabbal Alamin...


Anak aku yang kedua...mmg suka diambil gambar...tapi pemalu....doa abah agar semua anak2 abah menjadi orang yang berjaya dan berguna kepada masyarakat...

gambar anak-anak

Ini adalah gambar anak2 saya. Yang pertama Jamiatul Athirah (Along) kedua Jamiatul Afiqah (Angah) dan yang ke tiga Muhammad Fiqri Azmi (Achik). Mereka inilah penghibur saya selepas saya penat balik dari bekerja. InsyaAllah, Februari 2010 sorang lagi bakal dilahirkan. Doa saya agar anak keempat saya yang bakal lahir nanti, sihat walafiat dan sempurna sifat dan semoga mama sentiasa berada dalam keadaan yang terbaik. Terimakasih mama kerana menjaga dan mendidik anak2 kita dengan baik...Alhamdulillah..