Wednesday, November 18, 2009

Jamuan Hari Raya SME Bank Ipoh 2009





Job aku kat opis aku ni menggunakan camera aku yang baru Canon 40D ngan lens baru 17-50 Tamron 2.8. Aku amat puashati ngan hasilnya. Cuma aku perlu belajar lagi compo ngan editing untuk memantapkan lagi hasil keje aku...Keep on studying bro...

2 comments:

  1. salam kenal.. aku dpt web ko ni dari opismate aku Hisyamuddin.. ala.. yg pakai persona tu la..

    Aku pun baru terjebak dlm freelance ni.. syok juga.. hasil kerja ko pun hebat..Semoga maju jaya..

    psst.. ada job lebih2 pas2 la kat aku.. hehehe.. 012-6144821, 012-4626693

    http://inaldafoto.fotopages.com
    http://gebang.fotopages.com
    http://cintamaniszlite.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ok thanks...biasa2 je...bnyl lg perlu blaja...hang g temanphotographer.net.kat situ lagi ramai photographer perak...bnyk soklan bole tnya kat situ....

    ReplyDelete